background
about

Philips Respironics Trilogy 202 transport ventilatör pasif ekshalasyon portlu(hava kaçaklı) devre ile kullanıldığında, PHILIPS Respironics’in eşsiz AutoTrak ve AVAPS teknolojilerinin kullanımına imkân tanır. AutoTrak Algılama teknolojisi; istenmeyen hava kaçaklarının, cihaz tarafından tespit edilerek mükemmel derecede tolere edilmesini sağlamaktadır.

Philips Respironics‘in AutoTrak algoritması, hastanın soluk alıp vermesinde cihaz ile hasta arasındaki senkronizasyonun bozulmasını engeller. Hem invaziv hem de non-invaziv solunum desteği için seçilebilen BiPAP AVAPS uygulaması, ayarlanan sınırlar dâhilinde hastanın ihtiyacına göre otomatik basınç destek ventilasyonu yapabilmektedir. Hastanın ihtiyacı olan ve değişkenlik gösteren hava miktarını, hastanın solunum gayretine tamamen uyumlu olarak verir. Böylece hastanın konforunu ve tedaviyi kabulünü artırmış olur.

Philips Respironics Trilogy 202 transport ventilatörde 4 saatlik dahili, 4 saatlik değiştirilebilir toplam 8 saate kadar sistemi çalıştırabilen bataryası vardır. Hastane veya dışında doğrudan elektrik kaynağına ihtiyaç duymadan uzun süre hastanın mobilitesini sağlar. Yüksek basınçlı oksijen giriş portu sayesinde %21 ile %100 aralığında FiO2 ayarlama imkanı vardır. Hasta güvenliği açısından sahip olduğu geliştirilmiş alarm özelliklerine sahiptir.

about