background
about

Bodystik tam vücut pletismografı, rahatlık düşünülerek tasarlanmıştır. Hem hastaların hem de kullanıcıların konforu. Sağlam bir sallanan sandalye içeren, kısıtlı hareket kabiliyetine sahip hastalar, kutuya rahatça erişebilir ,bu tasarım aynı zamanda kısıtlı hareket kabiliyetine sahip hastalara yardımcı olmayı kullanıcı için daha kolay hale getirir. Tamamen yüksekliği ayarlanabilen kol, kabinin dışında basit ve sezgisel bir kontrol paneli aracılığıyla elektronik olarak ayarlanır ve kabin kapısı kapalıyken bile küçük ayarlamalara olanak tanır. Bu kompakt elektronik kol, Bodystik'in kullanılabilir iç alanını artırmaya yardımcı olarak yine hasta konforuna katkıda bulunur. Bodystik'in beş büyük temperli güvenlik camı penceresi, hastanın test sırasında kullanıcıyı iyi bir şekilde görmesini sağlar ve böylece test koşullarında hasta konforuna katkıda bulunur. Büyük cam yüzeyler, aksi takdirde bir vücut kutusuna girmek istemeyen hastalardan gelen uyumsuzluğun azaltılmasına yardımcı olur. Hasta, kullanıcı İletişimi, kontrol panelinde bulunan bir mikrofon ve Bodystik içindeki hoparlörler ile bir interkom sistemi aracılığıyla yapılır ve test prosedürü boyunca hastaya net talimatlar verilebilir. Güçlü BLUE CHERRY® yazılım paketi, solunum performansını ve kontrolünü destekleyen işlevlerle etkinleştirilir, böylece kullanıcı test sırasında hastayı kolayca izleyebilir ve destekleyebilir. Bodystik, iş akışını optimize eder ve günlük klinik rutinlere sorunsuz bir şekilde uyar.

BLUE CHERRY® - Güçlü teşhis yazılımıGeratherm Respiratory, en son klinik gelişmeleri kapsamak ve yararlı yeni işlevlerle kullanımını daha da iyileştirmek için sürekli olarak BLUE CHERRY® geliştiriyor. Bazı özellikler şunları içerir:
ATS/ERS yönergelerine göre entegre kalite kontrol ve önlemlerSpirometri için yorumlama algoritmaları ve tescilli yorumlama grafikleriZ-Skorları dahil olmak üzere en son GLI tahmini değerleri (2012 ve 2017)Bireysel olarak yapılandırılabilir raporlarUzun vadeli trend oluşturma ve testlerin üst üste bindirilmesiFarklı yetki seviyelerine sahip kullanıcı hesaplarıHL7 veya GDT ile mevcut Hastane sistemlerine arayüzler aracılığıyla optimize edilmiş iş akışları.pdf dışa aktarma dahil güçlü raporlamaMerkezi SQL veritabanı ile karmaşık ve güvenli ağ kurulumlarıBodystik'i en yeni nesil solunum fonksiyon testinin önemli bir parçası haline getirmek 

about