background
about

• Software Flexibility: Güçlü Blue Cherry Tanılama Yazılımı, Çoğuparametrenin Konfigürasyonunun Kullanıcıya uyacak Şekilde Yapılmasına Izin Vermek Için esnekliği Korurken, Test Sırasında Gerçek Sadeliği sunmak Üzere Tasarlanmıştır.
Aynı Sistemin Birden fazla Uygulama Için Çözüm Sağlayabileceği anlamına Gelir.
Güçlü Blue Cherry Arayüzü, Sezgisel Bir Yazılımtasarımı Ile Net Bir Grafik Ekran Sunar.
Yeni Nesil KPET
• Standart Doğruluk:Ergostik, Tam Dijital Ergostik Sistemindeki Ergoflowakım Sensörü Çoğu Akım Sensöründe Bulunan Artanakım Oranlarında, Akım Dirençindeki Artışı Engelleyen inanılmaz Bir Değişken Sınırlayıcı Tasarıma Sahiptir.
Tüm ATS ERS Akış Ve Hacim Dalga Formlarınıkarşılamak Için Tasarlanmış Ve Test Edilmiş Ve±3%’Den Daha Iyi Bir Hassaslık Sağlamak Için Imaledilmiştir.
• Yapılandırılabilir Donanım:Ergostik Oksijen Saturasyon, NIBP, Ergomtre Kontrolüve Aritmia Analizi Ile 12 Kanal EKG Testi Gibi Modülleriekleme Seçeneğiyle Temel KPET Için Göreli Olarakdüşük Maliyetli Başlangıç Düzeyine Imkan Veren,Tamamıyla Modüler Yapıda Bir Sistem Olaraktasarlanmıştır.
• Komple Uyumluluk:Ergostik Standart Olarak, Tüm Verilerin Birden Fazlacihaz Arasında Ya Da Diğer Blue Cherry Istasyonları Veteşhis Sistemleri Arasında Kolaylıkla Paylaşılmasınaimkan Veren Tam Network Uyumluluğuyla Birliktegelmektedir. Ayrıca, Yeni HL7 Uyumluluğuyla Verilerdirekt Olarak Yerel Hastane Bilgi Sistemlerinegönderilebilir.

• Doğru Pediatrik Test:En az 20 ml’den az etkili ölü alan ve ultra hafif tasarımile yeni Ergoflow, Ergostik’in düşük havalandırmalıçocukları test etmek için kullanılmasını sağlar. Birmaske ile birlikte kullanıldığında, günümüz mevcut enrahat test cihazlarından birini oluşturur,
• Daima güncel:Internet bağlantısı kullanan Blue Cherry yazılımısistemin daima güncel kalmasını sağlamak içingüncellemeleri otomatik olarak indirebilir

about