background
about

USB spirometre ile hastanın akciğerini ve nefes hacmini ve hava akış hızını güvenilir bir şekilde ölçebilir ve kaydedebilirsiniz. Modern işlemci teknolojisi ve hassas akış sensörleri, hastanın akciğer fonksiyonunun değerlendirilmesini sağlamak için ölçümde çok yüksek doğruluk sağlar. Akıllı pft USB, sağlık personeliniz için sağlam ve kullanımı kolaydır.
Spirometre, modern bir akciğer fonksiyon test sisteminin (ASCII veya HI7) tüm bağlantı arayüzlerine sahiptir ve gerektiğinde sonradan takılabilir: GLI 2012, Z-Score ve BDT standart olarak gelirken PDF ve HL7 arayüzleri isteğe bağlı ekstralardır. Uygulama sisteminize (örneğin bir Microsoft bilgisayarı) bağlanmak için gereken tüm cihaz bir USB kablosudur.
Yazılım birden fazla kullanıcıyı destekler.

KULLANICI DOSTU VE AKILLI AKCİĞER FONKSİYON TEST CİHAZI            

Medical Equipment Europe'un teşhis cihazları, hastanın aşina olmadığı bir tıbbi ortamda bile kendini olabildiğince rahat hissetmesini sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.
Cihazların kullanıcı dostu çalışması, ölçüm yaparken sağlık personelinin de hayatını kolaylaştırıyor.
Cihazda kullanılan teknoloji, yalnızca güvenilir bir ölçümü garanti etmekle kalmayıp aynı zamanda ölçüm sonuçlarını diğer teknik cihazlara aktarabilen modern özellikler ve seçenekler de içermektedir.

about