background
about

Hastanede Solunum Tedavisi
Solunum yetmezliği veya sıkıntısı olan hastalara uygulanacak Noninvaziv veya invaziv desteğin temel gereksinmelerini kolay ve etkin şekilde karşılayan bir ürünlerdir.
Akciğer içinde sekresyonu olup, öksürerek çıkarmakta zorlanan hastaların, rahat soluyabilmeleri için evlerinde kullanmaları gereken bir cihazdır. 


Hastanın her nefesi birbirine benzemez. Solunum desteği verdiğimiz mekanik cihazdan beklediğimiz en önemli özellik, hastanın her nefesini anlık olarak, hassas şekilde algılayarak solunum paternindeki tüm değişikliklere uyumlu bir destek vermesidir. Bu özelliği en iyi şekilde yapabilmek için, araştırma geliştirmeye yapılacak yatırımın yanısıra, teknik olarak çok yüksek bilgi ve tecrübeye, hasta konforuna odaklı bir yaklaşıma sahip olmak gereklidir. 20 yılı aşkın süredir ürettiği teknoloji ile Noninvaziv Ventilasyon uygulamalarının gelişmesine bir çok önemli katkılarda bulunan Respironics firmasının teknolojik birikimi, PHILIPS’in V60 Ventilatöründe buluştu.

V60 Ventilatörü, size PHILIPS Respironics’in eşsiz AutoTrak Algılama ve AVAPS teknolojilerinin kullanım imkanını tanır. AutoTrak Algılama teknolojisi; istenmeyen hava kaçaklarının, cihaz tarafından mükemmel derecede tolere edilmesini sağlamaktadır. AutoTrak, hastanın soluk alıp vermesinde cihaz ile hasta arasındaki senkronizasyonun bozulmasını engeller.

Hem invaziv hem de non-invaziv solunum desteği için seçilebilen BiPAP AVAPS uygulaması, ayarlanan sınırlar dahilinde hastanın ihtiyacına göre otomatik basınç destek ventilasyonu yapabilmektedir. Hastanın ihtiyacı olan ve değişkenik gösteren hava miktarını, hastanın solunum eforuna tamamen uyumlu olarak verir. Böylece hastanın konforunu ve tedaviyi kabulünü artırmış olur.


about