background
about

Geratherm Respiratory Diffustik, bir kızılötesi hızlı gaz analizöründen güvenilir, tekrarlanabilir sonuçlar sunan, akciğer difüzyonu için ideal ölçüm cihazıdır. Diffustik, başka modüllerin eklenmesiyle genişletilebilen modüler bir sistemin parçası olarak geliştirilmiştir. Böylece, karbon monoksit difüzyon kapasitesi (DLCO) ve akış hacmi ve MVV gibi eşlik eden spirometri parametreleri, ilave ile MIP/MEP, Rocc/Rint veya solunum direnci ve akciğer hacimleri gibi tanısal olarak ilgili diğer değerlerle geliştirilebilir. donanım ve yazılım seçenekleri.
 
Geratherm Respiratory'deki tasarımcılar için hasta konforu her zaman bir önceliktir ve Diffustik, yüksekliği ayarlanabilen ölçüm cihazı etrafında tasarlanmış bir istisna değildir, cihaz kolu yaklaşık 60 derece kolayca ve hızlı bir şekilde yukarı ve aşağı hareket ettirilebilir ve böylece performans gösterme yeteneği sunar. Optimum hasta konforu sunan oturma veya ayakta durma pozisyonunda muayeneler. Diffustik'in gücü, inspirasyon ve ekspirasyon sırasında gaz konsantrasyonlarının gerçek zamanlı olarak analiz edilmesini sağlayan kızılötesi hızlı gaz analizöründen gelir. Pulmoner fonksiyon teşhisi için güçlü BLUE CHERRY® yazılımı, sonuçları hızla hesaplar ve ölçüm değerleriyle birlikte kullanıcı dostu eğri görünümlerini görüntüler

BLUE CHERRY® teşhis yazılımıyla birleştirilmiş Diffustik sistemi, CO difüzyonu (DLCO D yayma kapasitesi veya TLCO, karbon  monoksit için akciğerin aktarım faktörü) ile birlikte eksiksiz bir spirometri değerleri paketinin ölçümünü sunar . bronşiyal astımın ve pulmoner amfizem gibi kronik obstrüktif akciğer hastalığının (KOAH) fonksiyonel bir ayrımını sağlamak için yeterli bilgidir.
 
Güçlü kızılötesi analizörü kullanan hızlı gaz analizi, tek nefeste CO difüzyon ölçümünde devrim yarattı. Solunan gazın gerçek zamanlı analizi, testten önce sistemin kalibrasyonu gereksinimini ortadan kaldırır, bu da test süresini büyük ölçüde azaltır ve dolayısıyla hasta deneyimini iyileştirmeye yardımcı olur. Karbon monoksit ve metan kullanımı, sistemin, akciğer hacminin tek bir nefes ölçümü ile birlikte difüzyon kapasitesini belirlemesini sağlar.

about